Huset er udlejet nu !!!

HUSET ER UDLEJET NU !!!

 

Hus til leje pr. 1/4 el 15/4 i Hansted (ved Egebjerg) i Horsens

Kontakt til tzinck@gmail.com Fremvisning søndag d. 12/3 eller efter aftale

Ingen tidsbegrænsning

Det er tilladt at have en hund eller kat.

Husleje pr. måned 6.000 + forbrug (el, varme, vand+afløbssafgift). 3 mdr depositum + 3 mdr forudbetalt leje.

Der er nymalet de fleste steder. De rum der ikke er helt nymalede, er lige så pæne som nymalede. Huset er generelt i fin stand, og vil blive løbende vedligeholdt.

Opvarmning: Naturgas og brændeovn 🙂
Varmeudgift er afhængig af mange ting: Antal personer i husstanden, Hvor mange og hvor lange bade, hvilken temperatur ønsker I, Hvor meget bruger i brændeovnen mv… Vi har selv holdt den på 1250 – 1500 kr pr. måned for 2 voksne + 2 børn halvdelen af tiden. Derudover 2000 – 2500 kr. årligt til træbriketter til brændeovnen.

Der er vaskemaskine, Tørretumbler, stort Køleskab, lille kummefryser, opvaskemaskine.

Forskellige møbler kan lånes hvis det har interesse. Der er rullegardiner de fleste steder. Ovenpå er der mørklægningsgardiner. Der er plæneklipper og haveredskaber, der kan benyttes.

Udlejer bor i an anden bygning, og har indtil videre adgang til bad og toilet. Udlejer har garagen og øverste del af forhaven.

Stuen er ny opdelt i 2. Der er opsat en skillevæg, så der er et ekstra værelse.

PS: Pga renoverings- og flytterod, er det billeder fra 2011. Der er ikke sket så meget siden. Badekarret er væk. I stedet er der nu vaskemaskine, tørretumbler og nogle skabe. Skabet i badeværelset er også udskiftet.